Utvider samarbeidet med Cafè Venner & Kos

– Jeg ser frem til å utvide samarbeidet vi har med Evensen’s Bakeri & Conditori, til å kunne fremstå med et lite lokalt bakeri –og konditoriutsalg, sier Elin Svendsen på Cafè Venner & Kos. – Evensen’s populære brød- og bakervarer bakt etter gamle gode oppskrifter, får du nå kjøpt hos oss på Kongssenteret.

– Vi er veldig fornøyd med at Cafè Venner & Kos nå utvider samarbeidet til også å selge øvrige brød- og bakervarer fra vårt sortiment, sier Bjarne Evensen.  Vi har levert kaker som napoleonskake, marsipankake, budapestkake og litt sjokoladekake til kafeèn noen år allerede, og det har solgt godt.

Nå blir utvalget større

Nå ser vi frem til å tilby Kongsvingers innbyggere et større utvalg av bakervarene våre. I en oppstartsfase vil vi måtte prøve oss litt frem for å forme et daglig fast ferskt sortiment.  Etter hvert vil det kunne inneholde enda flere produkter. – Vi vurderer hva som etterspørres over litt tid. Vi baker også på bestilling og leverer selvfølgelig varer bakt for de med diabetes og behov for bakverk bakt på glutenfrie eller laktosefrie råvarer, sier Evensen.

Smakfulle og holdbare brød

Etterspørselen etter grove, holdbare brødsorter øker. I dag vil alle ha mellomgrovt eller ekstra grovt brød til frokost, til matpakka eller kvelds. Samtidig er befolkningen blitt mer miljøbevisste og foretrekker lokaltilberedt mat og bakverk, uten kunstige tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. – Det er det kundene får fra oss, sier Evensen. Jeg har stor tro på at Cafè Venner & Kos vil bli et viktig utsalgssted for oss.

Vi bruker de tradisjonsrike oppskriftene

Våre tradisjonsrike oppskrifter gir smakfulle, mettende og næringsrike brød, som i hovedsak er bakt med havre, rug eller bygg. En flott kombinasjon for aktive familier. Holdbarheten er også god når det er rikelig med ekte råvarer sier Evensen.

– For oss er det viktig å tilby kundene gode grove brødsorter, sier Elin Svendsen. Vi har stor trafikk på kafeèn og er sikre på at salg av brødvarer vil bli tatt godt imot av kundene. Hos oss kan du også bestille andre produkter fra Evensen.

Farmenkaka – til hverdag og fest

Da Farmen inntok Grue i 2018 var vi så heldige å få utvikle en helt ny sjokoladekake – Farmenkaka. Denne har i ettertid blitt svært ettertraktet. Farmenkaka er basert på et utgangspunkt fra sjokoladekakene på den tida og med smakstilsetting som tilgangen på råvarer tilsa i 1918, altså for over 100 år siden – fylt og pyntet med det beste av det naturen kan gi av smak og ressurser. Farmenkaka leverer vi i flere størrelser.

 

Her kan du bestille Farmenkaka.

 

Den populære banankaka

Banankaka er også et gammelt produkt som er blitt populært igjen. Mange har fått denne som sin favoritt etter at vi tok frem den gamle oppskriften igjen. Banankaka smaker banan og litt kakao, «ser ut som» en banan og er veldig holdbar.

Marsipan- og bløtkaker til festbordet

Marsipan- og krembløtkaker er et must til ethvert festbord eller merkedag. Vi leverer festkaker i mange størrelser – den største standarden er på 80 biter, eller 60×40 cm. Vi leverer også med glutenfrie og laktosefrie råvarer.

Her kan du legge inn din kakebestilling.