Hege lager Farmen-kaka

Det er mange som både ringer oss og kommer innom for å høre om vi har Farmen-kaka for salg, forteller Bjarne Evensen. Og ja, det har vi selvfølgelig. Hege sørger for at vi alltid har kakestykker i disken og kaker på lager.

Da storbonden på Gjedtjernet gård kom tilbake fra markedet med en hel sjokoladekake, stod jubelen i taket – igjen. Helt siden deltakerne inne på gården fikk smaken på Farmen-kaka i uke 2, er det nettopp det alle ønsker seg fra baker’n.

Farmen-kaka – deltakerne elsker den

– Det er utrolig artig å se hvordan våre bakevarer blir mottatt inne på gården. Vi er jo alltid spente på om de faller i smak, sier Bjarne. Farmen-kaka er nok den som så langt engasjerer deltakerne mest for å få dekket smaksopplevelse og «sukker-mangel», men våre alminnelige wienerbrød og prinsessekaker og ikke minst brød har også blitt omtalt som «himmelske».

Sjokoladekake – som for 100 år siden

Vi har alltid hatt sjokoladekaka i en eller annen form i sortimentet vårt, men til Farmen er den justert noe. Det går da på at den skal være fylt og pyntet med noe av det naturen og gården kan gi av smak og ressursutnyttelse.

Hege er eksperten på Farmen-kaka

Hos Evensen’s Bakeri & Conditori er det konditor Hege som har hovedansvaret for den ettertraktede kaka.  Det er ingen hemmelighet at Farmen-kaka inneholder de gode råvarene; sjokolade, friske bær og fløte, sier hun.

Den beste oppskriften er gammel

Det er den ekte, gamle og gode sjokoladekaka vi har bakt i alle år som er utgangspunktet for Farmen-kaka. Jeg har vært her i over 20 år nå, og grunnoppskriften var godt innarbeidet allerede da jeg begynte. Jeg baker den i flere ulike størrelser, sier Hege.

-Dette har vært innmari gøyalt å være med på, sier Hege. At kaka er blitt så populær og ettertraktet hadde vi ikke forestilt oss.