Ferske brødvarer selger godt i gårdsmarkedet hos Skarstad

Linda Skarstad og Bjarne Evensen.

Når kundene sier at våre brød smaker like godt som hjemmebakte og at de holder seg ferske lenger, er vi der vi skal være, sier Bjarne Evensen.  Både hos oss på Kirkenær og gjennom vår samarbeidspartner Skarstad Gartneri & Gårdsmarked, får du rykende ferske brødvarer rett fra egne ovner på Kirkenær. Nærmere hjemmebakt kommer du neppe.

Leverer brødvarer

Vi er stolte over at vi kan tilby enkelte av våre produkter også utenfor eget utsalg. Vi leverer blant annet til Skarstad Gartneri sitt gårdsmarked, sier Bjarne. Det har vært en jevn og god økning i salget gjennom sesongen, og tilbakemeldingene fra kundene deres har vært gode. Til Skarstad leverer vi flere typer ferskt brød på fredager og lørdager, samt de populære banankakene.

Linda Skarstad er fornøyd med samarbeidet med Evensens Bakeri & Conditori
Linda Skarstad er fornøyd med samarbeidet med Evensens Bakeri & Conditori

Ferske brødvarer slo an i gårdsmarkedet

Linda Skarstad er sjef i gårdsmarkedet på Skarstad Gartneri & Gårdsmarked. Hun sier at det er tredje sesongen de samarbeider med Evensen’s Bakeri & Conditori. – Samarbeidet kom i stand da vi for tre år tilbake ønsket å utvide sortimentet ved også å selge andre varer enn våre egendyrkede grønnsaker, sier Linda.

Et av produktene vi ønsket å tilby våre kunder i gårdsmarkedet var ferske brødvarer. Da var det naturlig å gå til Evensen’s Bakeri & Conditori. De har et godt navn og er kjent langt utover sin egen kommunegrense for sine bakevarer. Det ble utvilsomt et populært innslag hos oss i gårdsmarkedet.

Vi har løpende og god dialog med Evensen. Samarbeidet har utviklet seg og i år tok vi også inn deres populære banankake som har solgt over all forventning. Noen ganger blir vi utsolgt allerede fredag, men det er aldri noe problem å få påfyll til lørdag. Evensen leverer varer til oss både på fredager og lørdager, slik at brødvarene i hylla hos oss alltid er ferske.

Fra kundene får vi utelukkende positive tilbakemeldinger på bakevarene vi selger. Evensen`s Bakeri & Conditori er ryddige å forholde seg til. De leverer alltid til avtalt tid. Om vi glemmer deadline for bestilling, følger de oss opp. Vi er med andre ord svært godt fornøyd med samarbeidet.

 

Du vil kanskje lese: Banankaka tilbake som aldri før!