De aller beste kakene

Anne Kristin Torp Opseth og Bjarne

-Ordningen vi har med Evensens Bakeri & Conditori fungerer så fint som bare det. Vi sender en SMS eller mail, så kommer de med det vi trenger av brød og bricks. Eller en kake, hvis det er noen som har jubileum. De kakene er forresten utrolig gode. De aller beste.

 

Det sier en strålende fornøyd HR-rådgiver Anne Kristine Torp Opseth hos Kongsvinger-bedriften Ø.M. Fjeld AS, som har benyttet seg av tjenestene til Evensens Bakeri & Conditori så lenge hun kan huske.

-Hvor lenge? Nei, det tror jeg ingen her har oversikt over. Det er mange, mange år. Vi fikk i alle fall en aldeles nydelig kake da jeg selv feiret rundt tall for fem år siden.

Ønsker du bakevarer til din arbeidsplass? Se vårt bedriftstilbud ved å klikke her!

 

Kjempefornøyd

Det er stor aktivitet hos Ø.M. Fjeld AS for tiden. Det både bygges om og bygges ut, og en stor del av medarbeiderne har midlertidig tilhold et annet sted i byen. Derfor er det ikke så mange å se i kantina i disse dager.

-Vi er bare 10 nå, mens det normalt er mellom 25 og 30. Når ting snart blir normale igjen, kommer vi til å bruke Bjarne og de andre på konditoriet enda mer, sier Torp Opseth, som anslår at de sender ny bestilling hver andre uke.

-Det er så lettvint, og de leverer alltid det de skal i tide. Evensens Bakeri & Conditori er rett og slett lette å forholde seg til, og vi er kjempefornøyde med det de leverer.

 

Brød i hylle
ØM Fjeld bestiller brød og andre bakevarer til sine ansatte.