Julebaksten slik du husker den – og liker den

Julekaker

I 124 år har vi bakt og solgt tradisjonsrik julebakst. Nå har hyllene våre begynt å fylles med de gode gamle småkakene. Julebaksten er klar! Kvalitetssikret, prøvesmakt og godkjent av 3. generasjon baker- og konditormester, Odd Evensen. Også i år har vi laget et spesielt godt tilbud til deg – 7 slag for kun kr 449,-.

 

Bruker våre gamle oppskrifter – da blir småkakene best

Julekaker bygger på tradisjoner og de gode oppskriftene går i arv. Det har de i alle fall gjort hos oss på Evensen`s Bakeri og Conditori. Er det ikke slik at vi husker barndommens bakst som den aller beste? I våre gamle oppskrifter er den «hemmelige» ingrediensen nok med godt smør!

 

Den rette lukta er fremtredende i lokalene våre nå

Adventstida er her, og humoren på spiserommet er like høy som den pleier på denne tiden av året. Odd og våre 3 bakere/konditorer diskuterer igjen hva de felles opplever er suksessformlene. De gamle tradisjonsrike oppskriftene er selvfølgelig samtaleemnet og den rette lukta er fremtredende i lokalene – den beste tiden på året, spør du oss.

 

Julekaker
Bestill tradisjonsrike 7 slag til jul.

7 slag til kr 449,-

Dagene frem mot juleaften går fort – altfor fort for mange. Ser du allerede nå at du ikke får tid til å fylle alle de 7 kakeboksene med de tradisjonelle kakeslagene? Da har vi et godt tilbud til deg.  Vi har laget en pakke hvor du selv velger hvilke 7 slag du bare må ha, og som er tradisjon i din familie.

Se alle juletilbudene våre ved å klikke her.

Disse småkakene kan du velge mellom:

Serinakaker

Kokosmakroner

Berlinerkranser

Sandkopper

Riflekjeks

Sirupssnipper

Tyske Skiver

Pikekyss

Smultringer

Goro

Kransekakestenger

Bestill eller kjøp før 16. desember, og vær med i trekningen av en deilig kransekake!

Bestill ved å komme innom, eller ring oss på 629 47 127 / 901 64 218.

 

Eksklusive helårsgodsaker passer også til jul

Våre andre bestselgere, som vi har hele året, og som passer godt til advent og julehøytid er våre tradisjonelle julekaker med rosiner og sukat.  Disse har vi også for diabetikere. Eller hva med våre populære og eksklusive Sarah Bernard og marvposteier? Disse to slagene er vi sikre på at du vil bli  husket for å ha hatt på kakebordet.

Vi baker selvfølgelig også både kransekaker, sjokoladekaker, marsipan- og krembløtkaker til jul som til hverdag.