Magnor Glassverk: Utsøkt kakebord med personlig «touch»

Det vi fikk levert fra Evensen’s Bakeri & Conditori var noe av det flotteste og mest overdådige vi har sett, forteller Vivvi-Ann Huse hos Magnor Glassverk. – Ikke bare var kakene flotte å se på, men de smakte også helt nydelig! Og best av alt – kakebordet overveldet 70-årsjubilanten, Finn Schjøll.

Mens flere hundre oppmøtte sang bursdagssangen til Finn Schjøll ble den største festkaken, pyntet med 70 levende lys og fargerike blomster, trillet inn i lokalet på Magnor Glassverk. Og bursdagsbarnet selv ga seg ende over.

Finn Schjøll blåser ut lysene på bursdagskaken.
Finn Schjøll blåser ut lysene på bursdagskaken.

Overrasket Finn Schjøll med blomstrende kakebord

Hos Evensen’s Bakeri & Conditori visste de umiddelbart hva de kunne gjøre for å sette personlig preg på kakene, noe som ville overraske og overvelde 70-årsjubilanten, sier Vivvi-Ann. Det er jo vanligvis Finn Schjøll som overrasker og gleder med sine blomster og sitt design. Derfor var det ekstra stas at vi kunne overraske og overvelde han med de flotteste og mest velsmakende og blomstrende kaker.

Bilde av Vivvi-Ann Huse hos Magnor Glassverk
Vivvi-Ann Huse hos Magnor Glassverk

– Vi retter en stor takk til Evensen’s Bakeri & Conditori som traff så til de grader på bestillingen, sier Vivvi-Ann. Butikksjef Marianne Gjerde er helt enig – dette kunne ikke blitt mer vellykket, understreker hun.

Åpent kakeselskap

Vi visste at mange ville være med på feiringen. Oppslutningen ble enorm og gjestene elsket kakene.  Ingenting er vel hyggeligere enn at gjestene liker det de ser og spiser.

Vivvi-Ann, som hadde hovedansvaret for kakeselskapet er kjempefornøyd med leveransen fra Evensen’s Bakeri & Conditori.

– Det ble akkurat slik vi håpet på og som imponerte hele Norges fargerike og flotte blomsterentusiast. Hele kakebordet gjenspeilte personen som stod i sentrum denne dagen.

 

Ingen tvil om alderen til Finn Schjøll.
Ingen tvil om alderen til Finn Schjøll.

Festkakebord til 300 personer

-Jeg kjente ikke til Evensen’s Bakeri & Conditori, men hadde fra flere hold hørt om de flotte og velsmakende festkakene de lagde på Kirkenær, sier Vivvi-Ann. Jeg tok en telefon for å forhøre meg. Bestillingen var et fargerikt og overdådig festkakebord til 300 personer.

Jeg skjønte med en gang at her var de vant til store bestillinger og kreativ tenking for å få en personlig «touch» på kakene. De foreslo å bytte ut marsipanblomstene med ferske spiselige blomster. Og ja, selvfølgelig måtte det bli det – alt annet ville jo blitt helt feil. Foruten hovedkaken bestod kakebordet av porsjonskaker og etasjekaker.

– Vi på Magnor Glassverk anbefaler gjerne Evensen’s Bakeri & Conditori til alle som skal ha festkaker til de spesielle anledningene.

Medeier og fungerende leder, Bjarne Evensen.
Medeier og fungerende leder, Bjarne Evensen, var svært fornøyd med oppdraget.

Bjarne Evensen: Ærefullt oppdrag

– Veldig hyggelig å høre at både arrangør, gjester og ikke minst, hovedpersonen selv likte det de fikk servert, sier daglig leder, Bjarne Evensen. For oss var dette en ekstra morsom bestilling. Vi liker, og trenger å utfordre oss selv på det kreative. God dialog og klar bestilling fra Magnor Glassverk gjorde jobben vår oversiktlig, men all ære til Hege, Linda og Andreas i konditoriet for møysommelig høykvalitetsjobb. Svært vel gjennomført.

Siste blomst på kakene ble satt på like før avgang Kirkenær. Det største spenningsmomentet fra vår side var transportetappen til Magnor. Mye kan skje på en slik kjøretur, men det gikk helt etter planen.

– Jeg vil takke Magnor Glassverk for tilliten og det ærefulle oppdraget.