Banankaka tilbake som aldri før

Ved påsketider i år, laget vi en sak på banankaka vår. Saken fikk enorm respons og vi solgte like mange på to uker som vi vel har gjort på et år til sammen, sier Bjarne Evensen.

I tillegg har Skarstad gartneri gjennom våren fått skikkelig fart på produktet i tillegg til oss selv.

Det synes vi er skikkelig moro. Et holdbart godt gammeldags produkt som alltid gir et smakfullt tilskudd til kaffekoppen, hverdag som fest.

Mange uttrykker glede over at denne er tilbake i original form og smak. Enkelte reiser langveisfra for å sikre seg denne fra tid til annen.

Det er gøy at våre banankaker er blitt så populære igjen. Her er Andreas med 3 nybakte.

Ny vri på festkaker

I følge med kaker til festlige anledninger, har vi denne våren også testet ut porsjonskaker av ulike slag som et supplement til, eller faktisk alternativ til tradisjonelle marsipankaker for eksempel.

Terter med ulike bær, fromasjkaker og tilpassede napoleonskaker er noen eksempler.

Disse porsjonskakene ble levert til Magnor Glassverk da de feiret 70-årsdagen til Finn Schjøll.

Dette har tydeligvis også vært en suksess, og stadig flere prøver dette.

Dette gir en mulighet for ny og artig anretning og at flere gjester får smakt på flere delikate og smakfulle alternativer.

Leverer til Landhandel på Flisa

Kaffegata Landhandel har startet opp i Kaffegata på Flisa denne våren. De tilbyr masse godt og ferskt. Et besøk der anbefales sterkt. Spesielt nevnes fisk og kjøtt, men det er artig å kunne meddele at de også vil basere seg på å selge flere varianter av godt bakverk fra vårt sortiment.

Foreløpig er vi i startfasen for å få satt et godt og representativt sortiment for bakervarene, men brød, småbrød, skolebrød, wienerbrød og napoleonskaker, for å nevne noen, er på plass.

Landhandelen tar gjerne i mot bestillinger og tips til varer som bør være tilgjengelige på Flisa.