Feriestengt – Forhåndsbestill varer til sommerferien

Forhåndsbestill bakevarer i sommer

Våre dyktige medarbeidere trenger sommerferie, noe som medfører stengte dører uke 28 og 29. Forhåndsbestill varer til sommerferien nå.

– En tøff vår med usedvanlig mange nye forutsetninger og endringsbehov gjør det dessverre helt nødvendig å ta en liten fellesferie hos oss i Evensen`s Bakeri & Conditori AS. Dette har ikke skjedd siden 1997, men vi er helt avhengige av å nyte litt sommertid til å reorganisere og lade batteriene for høsten, da konfirmasjoner o.l. er flyttet grunnet covid-19. Vi er grunnet situasjonen tvunget til å tenke nytt, men vi tar utfordringen og har ment å løse dette til en positiv utfordring for tiden som kommer. En ufrivillig utsettelse på vårt 125-års jubileum, men vi lover alle våre kunder at den feiringen kommer når forholdene tillater det.

 

Oppfordrer til forhåndsbestilling

– Vi håper at våre fantastiske kunder har forståelse for beslutningen og forhåpentligvis er fornøyde med vårt tilbud med forhåndsbestilling sier daglig leder, Bjarne Evensen. En løsning som kan gjøre de to uken mindre merkbare for våre kunder. Har man litt i bakhånd oppleves de to ukene nesten som ikke eksisterende smiler han.

Vi har klart krisetiden uten stengning så langt, men basert på prognoser rundt oss i samfunnet og det vi må ruste oss for å ta igjen utover høsten med endrede forutsetninger, gjør at vi mener dette er eneste fornuftige tiltaket for å få alle tilbake i jobb og at vi fungerer slik vi tidligere har gjort snarest mulig etter normaliseringen av hverdagen. Det har tross alt vært en påkjenning på flere måter det vi har opplevd og vært vitne til denne våren, med usikkerhet, svært uvante og alvorlige nyheter fra storsamfunnet. Vi har hatt en merkbar aktivitetsreduksjon og endring i produksjonssammensetningen etter 12. mars, men har klart og håndtere det på en måte som bærer bud om stor optimisme når vi tar fatt på høsten.

Dette betyr at ærverdige Evensen’s Bakeri & Conditori har stengte dører fra og med mandag 6. juli, og åpner dørene igjen med ferske bakevarer mandag 20. juli.

 

Brød, wienerbrød og marsipankake kan fryses

Ønsker du topp bakervarer i sommer kan man fint fryse brød, wienerbrød og marsipankake m.m. ifølge Bjarne:

– Vi legger til rette for at våre kunder skal få gode bakevarer i sommer også. Derfor tilbereder vi bestillingen i poser som gjør det enkelt å fryse ned utvalgte produkter. Er det produkter som man ikke finner på bestillingsskjemaet så er det bare å ringe på tlf: 629 47 127, sende e-post på post@conditoriet.no eller rett og slett komme innom oss på Kirkenær så forsøker vi å finne løsninger.

Vi ønsker alle en riktig fin sommer, og håper vi står utfordringene sammen. Krysser fingrene for at vi alle er forskånet for pandemien og tar våre forhåndsregler og verner om hverandre til vi er trygt fremme på andre siden:-)

Forhåndsbestilling

Sommerbestilling må gjøres før 1. juli. Bestilling gjøres ved å stikke innom oss på Kirkenær, på tlf. 629 47 127 eller e-post: post@conditoriet.no