Brødavtale og brødkort på Telegrafen: Kjøp 5 – betal for 4

Våre populære brødvarer – bakt etter de gamle gode oppskriftene, får du nå også kjøpt hos Telegrafen på Kongsvinger, sier Bjarne Evensen. Vi innfører suksessen med brødavtale, hvor kunden får hvert 5. brød gratis.

Vi har sett etter en samarbeidspartner på Kongsvinger en stund, som kan fokusere på vårt sortiment og er veldig godt fornøyd med avtalen vi nå har med Telegrafen, sier Bjarne Evensen.  Våre bakevarer har slått godt an og nå utvider vi sortimentet på brød etter behov. Brød-kundene på Kongsvinger vil få samme tilbud som vi har på Kirkenær.

Faksimile Glåmdalen 15/11-18.

Brødavtalen: Avtal hvilken dag du vil hente

Med brødavtalen bestiller du fem brød, men betaler for fire. Brødene bestiller du hos Magnus på Telegrafen. Her avtaler du også hvilken dag du ønsker å hente brødbaksten.

Brødkort – hvert 5. brød gratis også på Telegrafen

-I tillegg til brødavtalen har vi også «Kjøp 5 – betal for 4» om du foretrekker å handle brød enkeltvis, sier Magnus Hamre, innehaver og daglig leder hos Telegrafen.  – Da «stempler» vi brødkortet hver gang du handler. Når du har kjøpt fire, blir det femte gratis. 

Smakfulle og holdbare brød selger best

Etterspørselen etter grove holdbare brødsorter øker. Både barn, unge, voksne og eldre vil ha mellomgrovt eller ekstra grovt brød. Samtidig som folk blir mer og mer miljøbevisste foretrekker de også matvarer uten kunstige tilsetningsstoffer og konserveringsmidler – gjerne tilberedt på gamle oppskrifter.

Bjarne og Odd Evensen
Bjarne og faren Odd Evensen er opptatt av tradisjonsrike oppskrifter.

Vårt beste bakverk stammer fra tradisjonsrike oppskrifter

Våre brødvarer er laget etter våre tradisjonsrike oppskrifter. Dette har gir oss smakfulle brød som gir god metthetsfølelse og som har god holdbarhet. En perfekt kombinasjon for aktive familier.

-For våre kunder er det viktig at vi har gode grove brødsorter, og gjerne også brød bakt med glutenfrie råvarer, sier Magnus.

Her kan du lese mer om hvorfor Evensen’s Bakeri & Conditori gikk tilbake til de gamle brødoppskriftene.

-Vi har nå hatt bakevarer fra Evensen’s Bakeri & Conditori i to måneder, sier Magnus. Oppstarten har vært veldig bra og vi er fornøyd med salget. Det vi foreløpig har solgt mest av er de sagnomsuste wienerbrødene og skolebrødene. Det virker som om alle har hørt om Evensens alminnelige wienerbrød, og barnas favoritt er definitivt skolebrødene.

 

-Ellers i sortimentet fra Evensen’s Bakeri & Conditori har vi ulike brødvarianter, to varianter småbrød (som vi også bruker som tilbehør til suppen vi serverer og til ferdigsmurt). Av søte og bløte kaker har vi Napoleonskake, Sarah Bernhard, Marsipanbombe og selvfølgelig Farmen-sjokoladekaka i serveringsstykker samt Banankaka. På torsdager tar vi også inn en variant eller to av hele kaker.

-Nå er vi spente på hvordan brødavtalen blir mottatt, men vi er ganske sikre på at det blir en suksess, som det er blitt på Kirkenær. Det er viktig å understreke at man ikke binder seg til å kjøpe brød ukentlig eller til faste tider med brødavtalen. Det er bare å ringe og bestille når du ser det trengs påfyll.

Telegrafen Kongsvinger – Tlf: 909 55 778

Evensen’s Bakeri & Conditori – Tlf: 629 47 127